De VLOK is dé brancheorganisatie van klussenbedrijven met kwaliteit en persoonlijke service. VLOK is opgericht om erkenning te krijgen voor de klussenvakman. Hoog in het vaandel van de VLOK is klantvriendelijk ondernemen. De VLOK helpt de vakman zijn klanten zekerheid en garantie te bieden op kluswerkzaamheden door middel van de VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden. 

Daarnaast helpt de VLOK vakmannen om te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Ze bieden vakinformatie aan en een speciaal trainingsprogramma met fabrikanten. Op deze manier kunnen VLOK-leden hun klanten een vrijwel volledige garantie op kluswerkzaamheden bieden

Een VLOK- klussenbedrijf geeft je de zekerheid dat afspraken worden nagekomen.

In de bedrijvengids van Kluswebsite.nl zijn VLOK-leden herkenbaar aan het logo bij hun profiel. Let wel: onze gegevens worden eens per maand ge-update en dat Kluswebsite.nl kan niet aansprakelijk gehouden worden voor de juistheid van deze informatie.

Lees meer over verschillende keurmerken, brancheorganisaties en franchiseorganisaties in de bouw.

Meer informatie over de VLOK kun je vinden op hun eigen website.

Zoek een vakman

Vind snel en makkelijk een vakman

Vakman


In de vakmannengids kun je eenvoudig een vakman bij jou in de buurt zoeken. Uitgebreide filters op categorie werk, minimale beoordeling en aantal beoordelingen maken dat je in een paar stappen de meest geschikte vakman voor jouw klus vindt. 
 

Zoek een vakman