Binnendeuren

Ben je nog blij met jouw binnendeuren? Misschien sta je er niet bij stil, maar ze bepalen de uitstraling van je interieur. Binnendeuren zorgen voor een bepaalde sfeer in de kamer waar je ze plaatst. Het materiaal, de kleur, wel of geen glas? Het zijn details die bijdragen aan het gevoel dat de ruimte jou geeft. Bij binnendeuren is er ruimschoots keuze wat betreft materiaal, glasgebruik en wel of geen panelen. Wat voor soort binnendeur je ook kiest, kies in ieder geval tussen een stompe binnendeur of een opdekdeur.

Kenmerken van stompe binnendeuren:

 • Valt in zijn geheel in het kozijn
 • Heeft een massieve, luxueuze uitstraling
 • Het afhangen ervan komt precies. Alleen nauwkeurig plaatsen zorgt voor een evenwijdige, strakke kier. De vakman doet dit graag voor je.

Kenmerken van opdek binnendeuren:

 • Valt gedeeltelijk op het kozijn (opdekrand)
 • Laat minder tocht door
 • Laat zich gemakkelijk plaatsen

Vlakke binnendeuren

Een rustig en strak interieur benadruk je met strakke binnendeuren. Je kunt ze op maat bestellen. Zo is er altijd een die in jouw woning past. Veelal worden ze in grondverf geleverd, zodat je hem snel in jouw favoriete kleur aflakt. Vlakke binnendeuren zijn er in verschillende kwaliteiten. Je hebt ze bijvoorbeeld van geplastificeerd spaanplaat met een kern van geperst papier. Maar ook houtfineer met een kern van massief spaanplaat is een optie. Hoe massiever, hoe minder warmteverlies en geluidshinder je hebt door je binnendeuren.

Paneel- of stijldeur

Een paneel- of stijldeur geeft een landelijke uitstraling. Door je vlakke binnendeur te vervangen door een stijldeur, creëer je direct een andere sfeer in je huis- of slaapkamer. De deur kan van massief hout zijn maar ook van spaanplaat. Uiteraard is het afhankelijk van je budget welk type je kiest. Neem vandaag nog contact op met Kluswebsite.nl voor een offerte van een vakman bij jou in de buurt!

Deur met glas

Wil je een ruimtelijk effect of meer licht? Denk eens aan binnendeuren met glas. Je kamer krijgt direct een andere uitstraling. De uitvoeringen zijn eindeloos. Vlak? Of met panelen? Of wat dacht je van drie of vier raampjes onder elkaar? Misschien is een glas bovenin ook een mooie oplossing. Vind je transparant glas in je binnendeur te veel van het goede, dan kies je bijvoorbeeld voor melkglas of gematteerd glas.

Glazen binnendeuren

Transparant, fris, helder en eigentijds. Dat zijn glazen binnendeuren. Ze zorgen voor licht en ruimte in afgesloten kamers. Je hebt ze in veel stijlen, zoals:

 • Aanslagdeur. Deze binnendeur valt tegen het kozijn aan. Is te bevestigen in een bestaand kozijn.
 • Taats- of pendeldeur. Dit is een binnendeur die naar twee kanten open draait.
 • Schuifdeur al dan niet gecombineerd met een glazen wand. Ruimtebesparende binnendeuren, creëren een ruimtelijke, lichte uitstraling.
 • Glazen kamer-en-suite deuren. Eigentijdse interpretatie van een jaren dertig uitstraling.
 • Glas in staal. De industriële look pur sang! Ze zijn er als losse draaideur, maar ook verwerkt in een stalen wand. Ook als schuifdeur kom je ze tegen.

Welke type binnendeuren je ook kiest, de vakman van Kluswebsite.nl plaatst ze graag voor je. Voor je het weet heeft jouw woon-, slaap- of badkamer een totaal andere uitstraling. Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw nieuwe binnendeur!
 

Schuifdeur

Een ruimtebesparende en eigentijdse oplossing. Dat is een schuifdeur. Schuifdeuren worden steeds populairder en duiken steeds vaker in woontijdschriften op. Schuifdeuren zijn er in vele materialen. Het is de ultieme combinatie tussen een mooie uitstraling en een praktische oplossing. Voordelen van een schuifdeur als binnendeur:

 • Neemt minder ruimte in beslag op plaatsen waar een draaiende binnendeur niet praktisch is.
 • Verbindt twee ruimtes snel en gemakkelijk en creëert een open sfeer.
 • Creëert privacy wanneer je de deur weer dicht doet.

Ben je dol op een industriële look?

Met een schuifdeur en een stoer ogend ophangsysteem heb je zo de juiste sfeer te pakken. Schuifdeuren zijn verkrijgbaar in vele materialen, waaronder hout, glas en staal (zie ook stalen deur). Kies je voor een ophangsysteem dat in het zicht hang? Dan creëer je direct een industriële look. Met een extern geplaatst systeem van zwart staal benadruk je die hedendaagse sfeer nog meer.

Laat je het schuifsysteem liever in de muur verdwijnen?

Ook daarvoor zijn mooie afhangmethodes verkrijgbaar. Belangrijk is dat je schuifdeur geruisloos, soepel en gemakkelijk werkt.

Wil je verzekerd zijn van een goed werkend systeem?

Zoek een vakman op Kluswebsite.nl en voor je het weet plaatst de vakman jouw nieuwe binnendeur.

Stalen binnendeuren

Wanneer je van een industriële inrichting houdt, staat een stalen schuif- of draaideur waarschijnlijk hoog op je verlanglijstje. Je kunt de stalen schuifdeur binnen in huis op vele locaties plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een stalen deur als scheidingswand tussen woon- en slaapkamer. Maar ook in de badkamer misstaat een stalen deur niet.

Laat jouw deur plaatsen door een vakman

Via Kluswebsite.nl neem je eenvoudig contact op met een vakman bij jou in de buurt. Hij adviseert je graag over de maten en zorgt voor een juiste installatie. En heb je bijzondere wensen? Dan maakt de vakman jouw deur op maat. 

 

Zoek een vakman

Inbraakpreventie van boven

 • Bodegraven ( 37,4 km )
 • 71 Klussen

website: www.inbraakpreventievanboven.nl E-mail: info@inbraakpreventievanboven.nl

A.R.A.Bouw

 • Zwijndrecht ( 55,6 km )
 • 183 Klussen

ik ben een all-round timmerman en heb 9jaar ervaring in het interieurbouw.ik leg vloeren met 10jaar leggarantie.

Meer vakmannen

Recent geplaatste beoordelingen

Onze klantenservice helpt je graag persoonlijk

Naast het screenen van vakmannen en klantbeoordelingen helpt onze klantenservice dagelijks vele opdrachtgevers bij het tot stand komen van de allerbeste match!

Zoek een vakman