Schuifdeuren

Je ziet ze steeds vaker opduiken in de woonbladen en woonprogramma’s: schuifdeuren. Ze zijn praktisch op plekken waar een draaideur niet handig is. Ze zijn trendy en modern. Ze geven direct een hedendaagse industriële uitstraling aan jouw interieur. Wil jij ook zo’n hippe schuifdeur in je huis? Laat hem plaatsen door een vakman. Plaats je klus op Kluswebsite.nl of vind hier zelf de klusjesman die je zoekt.

Waarom kies je voor een schuifdeur?

Geef je interieur direct een moderne look en vervang een draaiende deur door een schuifdeur. Dat is helemaal van deze tijd en heeft vele voordelen. Een schuifdeur:

  • Neemt minder ruimte in beslag op plaatsen waar een draaiende binnendeur niet praktisch is
  • Verbindt bij het openschuiven twee ruimtes snel wanneer je meer ruimte nodig hebt
  • Is een opfrisser voor je interieur door de hedendaagse sfeer die het geeft
  • Creëert een open, ruimtelijke sfeer
  • Creëert privacy wanneer je de deur weer dicht schuift

Welk materiaal kies je?

Schuifdeuren zijn er in vele materialen. Je keuze hangt natuurlijk af van je smaak. Maar ook van jouw interieur. Het soort materiaal is voor een groot deel bepalend voor de sfeer die je creëert. Landelijk, modern, trendy of hip; met een schuifdeur maak je een woonklimaat dat past bij jouw manier van leven. Schuifdeuren vind je onder meer van hout, glas, staal en houtwerk met een kunststof laagje.

  • Houten schuifdeuren voorzie je al dan niet van een verflaag. Een robuuste sfeer krijg je wanneer je je houten schuifdeur een onbehandelde look geeft. Dit doe je door hem af te lakken met een ultramatte laklaag. Je schuifdeur lijkt onbehandeld, maar je houtwerk is onderhoudsvriendelijker en gemakkelijk schoon te houden door de laklaag.
  • Een schuifdeur van glas geeft een ruimtelijke sfeer. Je beleeft de aan elkaar grenzende ruimtes open en transparant, terwijl je ook privacy creëert wanneer je de schuifdeur sluit.
  • Wanneer je van een industriële inrichting houdt, staat een stalen schuifdeur met grote glazen vlakken vast hoog op je verlanglijstje. Je plaatst hem op vele locaties. Denk bijvoorbeeld aan een stalen deur als scheidingswand tussen woon- en slaapkamer. Dit is heel geschikt wanneer je niet zo groot woont. Ook in de badkamer misstaat een stalen deur niet. Praktisch, en helemaal van deze tijd!
  • Heb jij een strakke afwerking voor ogen? Kies dan een kunststof schuifdeur. Je vindt ze in vele kleuren, ze zijn onderhoudsvriendelijk en budgettair aantrekkelijk. In combinatie met een stoer ophangsysteem heb je zo de eigentijdse uitstraling die jij zoekt.

Tip: Het plaatsen van een schuifdeur steekt nauw. Het is precisiewerk. Een fout afgehangen schuifdeur loopt niet soepel. Vind je het lastig jouw schuifdeur op de juiste manier te monteren? Is het lastig de juiste maten te bepalen? Schakel de hulp in van een vakman! Vind hem via Kluswebsite.nl.

Het ophangsysteem

De wijze waarop je hem bevestigt, bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van jouw nieuwe schuifdeur. In het zicht gemonteerd, of juist helemaal weggewerkt? Van subtiel materiaal of juist van ferm hang- en sluitwerk? Het kan allemaal. Oriënteer je goed en maak jouw keuze. Samen met een vakman van Kluswebsite.nl komt het helemaal goed.

Een schuifdeur met industriële look

Jouw industrieel ogende schuifdeur is van onbewerkt hout, glas of staal. Samen met een stoer ogend ophangsysteem heb je die authentieke sfeer zo te pakken. Zo’n ophangsysteem is robuust met fors, in het zicht geplaatst hang- en sluitwerk. Grote rollers en katrollen ademen de sfeer van lang vervlogen tijden. Kies je voor zwart staal, dan benadruk je met je schuifdeur die sfeer nog meer.

Een schuifdeur subtiel weggewerkt in de muur

Wanneer je kiest voor strak, kies je voor een schuifdeur die geruisloos in de muur wegglijdt. Vele mooie ophangsystemen zijn hiervoor verkrijgbaar. Belangrijk hierbij is dat je schuifdeur soepel en gemakkelijk werkt. Een vakman plaatst hem voor je zodat jij nog lang kunt genieten.

Een schuifdeur met strakke rail

Wil je een strakke afwerking, maar heb je niet de mogelijkheid de schuifdeur in de muur te laten verdwijnen? Laat de schuifdeur in zijn geheel vóór je muur langslopen. Strakke rails en afwerkingslijsten zorgen voor de look die jij zoekt. Laat je adviseren door een vakman. Hij kan je helpen de juiste keuze te maken. Vind jouw klusjesman op Kluswebsite.nl.

Wil je verzekerd zijn van een goed werkend systeem?

Een schuifdeur plaatsen is een nauwkeurige klus. Het komt immers precies. Je wilt natuurlijk een soepel lopende schuifdeur. Vind je het lastig deze zelf te plaatsen? Laat een bericht achter op Kluswebsite.nl en voor je het weet plaatst de vakman jouw nieuwe schuifdeur.

Laat jouw deur plaatsen door een vakman

Via Kluswebsite.nl neem je eenvoudig contact op met een vakman bij jou in de buurt. Hij adviseert je graag over de maten en zorgt voor een juiste montage. En heb je bijzondere wensen? Dan maakt de vakman jouw deur op maat. Vraag vrijblijvend offertes aan via onze website.

 

Onze klantenservice helpt je graag persoonlijk

Naast het screenen van vakmannen en klantbeoordelingen helpt onze klantenservice dagelijks vele opdrachtgevers bij het tot stand komen van de allerbeste match!

Zoek een vakman