Jij kiest de vakman! 

Kluswebsite: de grootste vakmannengids van Nederland   

Kluswebsite is vernieuwd en is vanaf nu de grootste vakmannengids van Nederland. En jij vindt hier snel en eenvoudig de meest geschikte vakman vinden voor jouw klus. Geen gedoe meer met klussen plaatsen en wachten op een reactie van een vakman, maar zelf makkelijk jouw vakman zoeken.  

Wat verandert er? 

Vakmannen hebben het erg druk en als gevolg daarvan hebben zij minder de tijd om te reageren op opdrachten. Daarom is het nu mogelijk om zelf in de vakmannengids te kijken en jouw meest geschikte vakman uit te zoeken. Op de vakmannengids staan ruim 10.000 vakmannen met uitgebreide profielen, waar jij rechtstreeks contact mee kan opnemen. 

Meest gestelde vragen 

Waarom deze verandering? 

Vakmannen hebben het razend druk op dit moment en de markt verandert, Kluswebsite verandert mee en probeert consumenten zo snel mogelijk de meeste geschikte vakman te laten vinden. 

Wat gebeurt er met mijn openstaande klussen? 

Tot begin februari 2019 blijven de door jou geplaatste klussen toegankelijk. Zorg ervoor dat je tijdig de contactgegevens van de vakman noteert. Lopende conversatie worden tegen die tijd per mail op de hoogte gebracht van de verandering.   

Blijven (eerdere) conversaties met vakmannen bestaan? 

Nee, na 1 februari verdwijnen alle gegevens die gekoppeld zijn aan je klussen. Wil je (delen van) conversaties bewaren? Maak dan screenshots of print ze uit.

Kan ik nog inloggen?

Voorlopig kun je nog inloggen om je openstaande klussen te beheren. Na 1 februari verdwijnen alle gegevens die gekoppeld zijn aan je klussen. Log nu in.

Zoek een vakman

Mocht je naar aanleiding van deze faq nog vragen hebben mail dan naar klantenservice@bouwmaat.nl
 
Ben jij een vakman en ben je benieuwd naar wat dit voor jou inhoudt of wil jij je aanmelden als vakman? 

Vind snel en makkelijk een vakman

Vakman


In de vakmannengids kun je eenvoudig een vakman bij jou in de buurt zoeken. Uitgebreide filters op categorie werk, minimale beoordeling en aantal beoordelingen maken dat je in een paar stappen de meest geschikte vakman voor jouw klus vindt. 
 

Zoek een vakman