Sexy stopcontacten en schakelaars

Crèmekleurige standaard lichtschakelaars? Basic stopcontacten? Van schakelmateriaal worden de meeste mensen niet warm of koud. Zonde, want er bestaan tegenwoordig zo veel mooie, bijzondere en slimme schakeloplossingen!

Uitstraling

Nieuwe schakelaars en wandcontactdozen geven een ruimte een compleet andere uitstraling. Mooie en verfijnde afdekramen, schakelaars en contactdozen, luxe designdimmers, super handig en energiebesparend KlikAanKlikUit-schakelmateriaal, et cetera.

Veranderen?

Heb je toch al een klus gepland? Vraag je vakman dan naar de mogelijkheden om bestaande saaie stopcontacten en schakelaars te vervangen door mooie en handige nieuwe. Het is een relatief kleine investering die je huis een andere sfeer kan geven. Het mooiste is dat je kiest voor één lijn in de gehele ruimte.

Gemak

Maar nieuw schakelmateriaal kan ook gemak opleveren. Zo bestaan er wandcontactdozen met ingebouwde radio, telefoonopladers en andere slimmigheden. Of denk eens aan een bewegingssensor in de lamp van de gang of het toilet. Gelijk licht als je de deur open doet en het gaat ook nog eens vanzelf weer uit!

Vakman

Dus aarzel niet en vraag je vakman om schakelmateriaal van Peha, Berker, Busch Jäger, Jung of Gira en maak je huis nóg mooier. En bedenk: Er is schakelmateriaal voor iedere smaak en portemonnee.

Zoek een vakman

Meest recent:

Hamam in je huis

Offerte ontvangen? Hier moet je op letten

Meer ruimte en waarde met een aanbouw

Badkamervloer kiezen

Bad versus inloopdouche

In 7 stappen een nieuwe look voor je keuken

Liever een vakman?

Inspiratie gekregen? Dan kunnen we samen je woondromen realiseren.

Zoek een vakman

Terug naar blog