Vakmannen met garantie

Je hebt een klus die je graag wilt laten uitvoeren. Dan wil je er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat de klus op een goede en veilige manier uitgevoerd wordt.

VLOK

Je zoekt dus een vakman of klussenbedrijf dat waarde hecht aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Vakmannen die zijn aangesloten bij de VLOK, de branchevereniging voor klusbedrijven, werken op deze manier. Zij helpen je graag met adviezen en met het uitvoeren van de klus die je wilt laten uitvoeren. VLOK vakmannen zijn ook te vinden op Kluswebsite.nl! Je herkent ze aan het VLOK-logo in de vakmannengids en op hun profiel.

Kwaliteit en zekerheid 

Elk klussenbedrijf zal bij een klus bepaalde voorwaarden hanteren. VLOK-leden hanteren de VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden. Deze hebben voor jou als consument meerwaarde. De VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden zijn namelijk tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Deze organisaties behartigen jouw belangen. 

Nakomingsgarantie 

Als je onverhoopt een geschil krijgt met je vakman en je komt er niet onderling uit, dan kun je terecht bij de geschillencommissie Klussen- en vloerenbedrijven (als je vakman tenminste aangesloten is). VLOK-vakmannen zijn automatisch aangesloten bij de Geschillencommissie Klussenbedrijven en komen dus ook de uitspraken van de Geschillencommissie na.

Meer lezen over keurmerken

Keurmerken, brancheorganisaties en franchiseorganisaties over het belang van keurmerken en de verschillen tussen keurmerken, branche- en franchiseorganisaties.

Vakman nodig?

Zoek een vakman in onze gids, je kunt bij de filters aan de linkerkant kiezen bij "Keurmerk" voor VLOK. De VLOK-vakman is ook te herkennen aan het logo!

Zoek een vakman

Meest recent:

Hamam in je huis

Offerte ontvangen? Hier moet je op letten

Meer ruimte en waarde met een aanbouw

Badkamervloer kiezen

Bad versus inloopdouche

In 7 stappen een nieuwe look voor je keuken

Liever een vakman?

Inspiratie gekregen? Dan kunnen we samen je woondromen realiseren.

Zoek een vakman

Terug naar blog