Slimme elektra

Gemak dient de mens! Ook op het gebied van elektra zijn er steeds meer slimme producten verkrijgbaar die gebruiksgemak en comfort opleveren. Een greep uit de nieuwste slimme elektra-producten.

KlikAanKlikUit: draadloos schakelgemak

Domotica maakt het leven eenvoudiger, comfortabeler, veiliger en goedkoper. Een systeem van zenders en ontvangers zorgt ervoor dat verlichting, thermostaten, rolluiken, zonwering en andere apparaten draadloos te bedienen zijn. Een van de meest eenvoudige domotica-oplossingen is die van het merk KlikAanKlikUit. Dit systeem is betaalbaar en eenvoudig geheel naar wens te installeren. En het allermooiste? Het vereist geen breekwerk! Omdat het KlikAanKlikUit-systeem grotendeels draadloos is, kun je het gebruiken in zowel nieuwe als oudere huizen. 

Universele LED-dimmers

Veel LED-lampen zijn tegenwoordig dimbaar. Met een Universele LED dimmer kun je eenvoudig alle dimbare LED-, halogeen-, PL-lampen en gloeilampen op standje 'sfeervol' zetten. Je vakman kan je helpen met de installatie.  

Contactdoos met USB-poort

Onze supertip: vervang je wandcontactdozen door een inbouwcontactdoos met USB-poort? Zo heb je een stopcontact en USB-laadpoort in één. Smartphones, tablets, fototoestellen of andere apparaten die een USB-kabel hebben, kunnen hiermee overal in huis op een vaste plek worden opgeladen. Handig toch? 

Tip

Nog meer handige tips voor in en rond je huis? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! 

 

 

Meest recent:

Hamam in je huis

Offerte ontvangen? Hier moet je op letten

Meer ruimte en waarde met een aanbouw

Badkamervloer kiezen

Bad versus inloopdouche

In 7 stappen een nieuwe look voor je keuken

Liever een vakman?

Inspiratie gekregen? Dan kunnen we samen je woondromen realiseren.

Zoek een vakman

Terug naar blog