Je eigen spa

Droom jij ook van luxe badkamers met dat spa-gevoel terwijl je in werkelijkheid maar een paar vierkante meter met een douche en wasbak tot je beschikking hebt? Treur niet, met deze tips tover je jouw badkamer om tot een heuse spa.

Inrichting

De paar vierkante meter die je hebt kun je natuurlijk grondig gaan verbouwen, maar met een paar kleine ingrepen kom je ook al een heel eind. Kies bijvoorbeeld voor een andere wasbak of kranen, ga voor een regendouche en bestel een designradiator. Iets ingrijpender is het vervangen van standaard tegels voor een mooi muurtje, bijvoorbeeld achter je wasbak. Of geef het stucwerk een kleurtje. Let er dan wel op dat de verf die je gebruikt geschikt is voor badkamers. Je kunt tegenwoordig zelfs behang krijgen dat je kunt toepassen in de badkamer (niet in de douche). Vind je het zelf te veel werk of te ingewikkeld? Regel dan een vakman.


beeldmateriaal: Marie Claire Maison, Trendenser.seWall&decoWilsteenstrips.nl

Sfeer

Zorg voor een rustig ogende ruimte. Probeer alles dat je kan storen bij je ontspannende douche of bad weg te werken. Dus zorg voor voldoende kastruimte en laat geen overbodige spullen in het zicht. Maar maak een uitzondering voor mooie producten en verpakkingen.Gooi desnoods je vertrouwde shampoo in een ander flesje en geef het een mooi plekje. Presentatie is een belangrijk onderdeel van het spa-gevoel.
Zet ook iets neer wat je helpt ontspannen. Dit kunnen kaarsen, geurstokjes een plant of een mooie foto zijn, als jij je er maar relaxed van wordt.
Een ultiem spa-gevoel krijg je met een paar zachte handdoeken, sloffen en een badjas waarin je jezelf lekker kunt wikkelen na een bad of douche.

 

Zoek een vakman

Meest recent:

Hamam in je huis

Offerte ontvangen? Hier moet je op letten

Meer ruimte en waarde met een aanbouw

Badkamervloer kiezen

Bad versus inloopdouche

In 7 stappen een nieuwe look voor je keuken

Liever een vakman?

Inspiratie gekregen? Dan kunnen we samen je woondromen realiseren.

Zoek een vakman

Terug naar blog