Ruimte onder de trap

Wat doe jij met de ruimte onder de trap? Veel mensen gebruiken de ruimte onder de trap niet of nauwelijks. Er zijn een aantal manieren om die ruimte goed te benutten.

Open ruimte onder de trap

Als je de ruimte onder de trap open laat dan kun je er bijvoorbeeld een handig speelhoekje, werkplek of plaats voor een kapstok van maken.
Het is wel handig als je trap zelf dan dicht is, anders valt er veel stof van de trap naar beneden.

Dichte ruimte onder de trap

Met een dichte ruimte onder de trap maak je natuurlijk in één klap een prachtige opbergruimte. Je kunt een deur in de trapkast maken zodat je echt een ruimte inloopt, maar ook uitschuifbare kastelementen maken. 
En vergeet niet dat je het gedeelte dat je dicht hebt gemaakt ook kan gebruiken voor bijvoorbeeld een prikbord. Kun je er gelijk je leukste foto's en liefste briefjes tentoonstellen.

Inrichting bergruimte onder de trap

Wil je de ruimte onder de trap echt optimaal benutten? Dank dan van te voren goed na over hoe je deze het beste kunt inrichten. Uitschuifbare kasten en lades zijn bijvoorbeeld ideeal voor rondslingerend spullen zoals tassen en schoenen. Planken zijn handig voor het opbergen van bijvoorbeeld vazen, plaids en andere spulen die je niet dagelijks nodig hebt. 

Timmerman

Een vakkundig timmerman kan je helpen met het goed gebruiken van de ruimte onder je trap en adviseren over de indeling. En natuurlijk realiseren!

Volg het bord Thema -Onder de trap van Kluswebsite.nl op Pinterest.

Zoek een vakman

Meest recent:

Hamam in je huis

Offerte ontvangen? Hier moet je op letten

Meer ruimte en waarde met een aanbouw

Badkamervloer kiezen

Bad versus inloopdouche

In 7 stappen een nieuwe look voor je keuken

Liever een vakman?

Inspiratie gekregen? Dan kunnen we samen je woondromen realiseren.

Zoek een vakman

Terug naar blog