Kleurentrends 2017

Is jouw huis ook toe aan wat nieuwe kleuren? Dan hebben we hier voor jou de kleurentrends voor 2017.

New Romanticism

Kleurentrends 2017: New Romanticism

Samenbrengen van natuurlijke kleuren en materialen.

Gezondheid en duurzaam geteeld voedsel worden steeds belangrijker voor ons, we proberen zelfs om onze eigen groente te kweken. We recyclen meubels door ze te schilderen en denken daarmee om onze aarde.
Als je huis jouw toevluchtsoord is, zal je zeker genieten van deze koele kleuren op de muur. Ze geven rust en creëren een uitnodigende sfeer. In het palet vol natuurlijke tinten is paars een spannende tegenhanger van het blauw van trendkleur Denim Drift. 

Shared Individualism

Kleurentrends 2017: Shared Individualism

Voor iedereen een eigen plek met kleur 

Snel opeenvolgende technologische ontwikkelingen en een hoog leeftempo brengen een nieuw gevoel van isolatie met zich mee. We wensen deel te zijn van een groter geheel, zonder onze eigenheid te verliezen. Met het kleurenpalet Shared Individualism breng je samenhang in je interieur. Het draait allemaal om warme, uitnodigende kleuren die samenwerken om een uitnodigende (gemeenschappelijke) ruimte te creeeren.

Working Home

Kleurentrends 2017: Working Home

Ons huis word steeds meer een plek waar we zowel wonen als werken. Door het steeds verder verschuiven van deze grens, is er meer vraag naar ruimtes waar beide functies in elkaar over kunnen vloeien. Door gebruik te maken van zones kun je makkelijk werkruimten creeëren in je huis. Mooie contrasterende kleuren helpen bij het inrichten van een ruimte waar gewerkt en geleefd wordt.

Considered Luxury

Kleurentrends 2017: Considered Luxury

Neutrale kleuren bedadrukken de kwaliteit van ervaringen

In deze wereld kunnen we (bijan) alles krijgen wat ons hartje begeert. Als we de wereld met een frisse blik willen bekijken moeten we de nadruk gaan leggen op het creeeren van onbetaalbare herinneringen. Het nieuwe consumentismedraait niet om  het toevoegen van spullen maar van waardevolle ervaringen. Deze trend komt naar voren in het kleurenpalet Considered Luxury. In de trend van Considered Luxury keren we ons af van materiaal en richten we ons meer op zintuigelijke ervaringen.

beeldmateriaal: Colour Futures

Vakman

Je kunt natuurlijk zelf gaan proberen te schilderen. Maar voor het mooiste resultaat kun je het beste een vakman inschakelen.

Zoek een vakman

Meest recent:

Hamam in je huis

Offerte ontvangen? Hier moet je op letten

Meer ruimte en waarde met een aanbouw

Badkamervloer kiezen

Bad versus inloopdouche

In 7 stappen een nieuwe look voor je keuken

Liever een vakman?

Inspiratie gekregen? Dan kunnen we samen je woondromen realiseren.

Zoek een vakman

Terug naar blog