vtwonen verbouwen of verhuizen: afl. 5 Schagen

In aflevering 5 van vtwonen verbouwen en verhuizen waren onze vakmannen aan de slag in het huis van Joost en Janneke uit Schagen.

Ze wonen sinds vier jaar in een 2-onder-1-kap woning in Schagen, waar ze direct verliefd op waren. maar ze vinden het moeilijk om het huis naar hun smaak aan te pakken. Janneke wil daarom dolgraag verhuizen, maar wil Joost hier nooit meer weg.

Verbouwen

Omdat de vorige eigenaar al veel geklust had, besloten ze toen ze er kwamen wonen dat het naar eigen smaak maken van het huis nog wel even kon wachten. Maar het was er nog niet van gekomen.

Leefkeuken

Net zoals veel stellen in de serie wilden Joost en Janneke ook graag een ruimere keuken. Ze koken graag samen voor vrienden en familie. Niet echt makkelijk als je niet allebei tegelijk in de keuken kan staan

Werk

Janneke wilde ook graag een plekje waar ze in de avonduren kan werken zonder dat de hele tafel onder de papieren ligt. Maar ze wist niet zo goed waar dat dan gerealiseerd kon worden. 

Hal

De hal, waar de kapperszaak van de voormalige eigenaar zich bevond, is groot, maar had geen echte duidelijke functie. 

Vakman

De  vakmannen die bij het televisieprogramma aan de slag zijn geweest zijn vakmannen van Kluswebsite.nl Ook op zoek naar een vakman?

Zoek een vakman

Meest recent:

Hamam in je huis

Offerte ontvangen? Hier moet je op letten

Meer ruimte en waarde met een aanbouw

Badkamervloer kiezen

Bad versus inloopdouche

In 7 stappen een nieuwe look voor je keuken

Liever een vakman?

Inspiratie gekregen? Dan kunnen we samen je woondromen realiseren.

Zoek een vakman

Terug naar blog