Beloon vakwerk en stem voor de Vakwerk Awards

Jouw stem telt! Aanstaande vrijdag wordt uit de winnaars van alle categorieƫn de eindwinnaar van de Vakwerk Award 2018 bekend gemaakt. En jij mag meebepalen wie dat wordt.

Dagelijks stappen duizenden vakmannen ’s ochtends vroeg in de welbekende busjes om naar de klus te gaan. In de bouw, herstel, renovatie en onderhoud is volop beweging, de klussen liggen voor het oprapen en dat levert in sommige gevallen geweldige projecten op. Klussen die volgens Bouwmaat meer aandacht verdienen omdat er ieder project weer vakmanschap geleverd wordt.  

Vakwerk Awards

Want dat is de reden waarom Bouwmaat het plan heeft gevat om samen met haar A-merk partners  de Vakwerk Awards te introduceren. Vakmanschap gaat verder dan alleen het resultaat, het gaat ook om de uitvoering. Wordt er voldaan aan de wensen van de opdrachtgever, is er met het werk rekening gehouden met wet- en regelgeving en wordt er innovatief en/of duurzaam gewerkt?

Uitreiking

Er wordt veel kwaliteit geleverd en met de Vakwerk Awards is het doel om hier meer aandacht voor te genereren. Een deskundige jury zal samen met de VLOK, de branchevereniging voor klussenbedrijven, het werk beoordelen aan de hand van vastgestelde criteria. Op 25 mei 2018 vindt de uitreiking plaats van de Vakwerk Awards in de Jaarbeurs te Utrecht tijdens het Bouwmaat XXL Event waarbij de overall winnaar een bedrijfswagen van Ford wint.

Stemmen

Hieronder staan alle genomineerde vakmensen met een link naar een filmpje op Facebook waarin ze zichzelf en het  project waarmee ze genomineerd zijn voorstellen. Geef jouw steun aan de vakman of vakvrouw die wat jou betreft de Vakwerk Award moet winnen. Kijk en like zijn of haar filmpje via de volgende links:

Vakwerk Awards genomineerde Daniƫl de Geus Vakwerk Awards genomineerde Esther de Wit
Vakwerk Awards genomineerde Rhon vande Velde Vakwerk Awards genomineerde Vitalie Ceban
Vakwerk Awards genomineerde Ger Roncken Vakwerk Awards genomineerde Barry Zardoni

Alle genomineerden

Bekijk alle genomineerden en winnaars per categorie:

Meest recent:

Hamam in je huis

Offerte ontvangen? Hier moet je op letten

Meer ruimte en waarde met een aanbouw

Badkamervloer kiezen

Bad versus inloopdouche

In 7 stappen een nieuwe look voor je keuken

Liever een vakman?

Inspiratie gekregen? Dan kunnen we samen je woondromen realiseren.

Zoek een vakman

Terug naar blog