Tips voor het zoeken én vinden van een vakman

Misschien heb je het al gemerkt: de economie is weer aan het aantrekken, veel mensen plaatsen klussen en het is moeilijker om een geschikte vakman te vinden. Het kan zijn dat je minder of minder snel reacties krijgt op de klussen die je plaatst. Helaas kunnen we daar als Kluswebsite.nl niet veel aan doen, het is druk op de markt, maar we kunnen je wel tips geven om de kans op een reactie en het vinden van een geschikte vakman te vergroten.

  1. Omschrijf zo duidelijk en helder mogelijk jouw klus. Hoe beter je omschrijving, hoe beter de vakman in kan schatten of de klus in zijn schema past.
  2. Probeer een vakman rechtstreeks te benaderen door een klus via de vakmannengids exclusief bij hem te plaatsen.
  3. Begin op tijd met het plannen van een klus. Soms heb je geen keuze, want een lekkage heeft nou eenmaal spoed. Maar als je klus geen haast heeft heb je een grotere kans op het vinden van een vakman als je de klus wat verder in de toekomst plaatst. 
  4. Laat je niet afleiden door taalgebruik van de vakman. Niet iedereen is even goed in het schrijven van een bericht. Dat wil niet zeggen dat het geen goede vakman kan zijn. 
  5. Geef niet te snel op. Het is een markt die onder druk staat. Heb geduld en plaats desnoods je klus op een later tijdstip opnieuw. Misschien dat de klus dan wel onder de aandacht van de juiste vakman komt. 

Wat kan en doet Kluswebsite.nl wel?

We blijven:

  • onze vakmannen dagelijkse overzichten sturen van de geplaatste klussen in hun werkgebied met de vraag er op te reageren als ze tijd hebben. 
  • vakmannen aansporen actiever gebruik te maken van Kluswebsite.nl voor het verkrijgen van opdrachten. 
  • ons bestand uitbreiden door nieuwe vakmannen te benaderen zich aan te melden. 
  • vakmannen actief benaderen om hun profielen te verbeteren 
  • het steeds makkelijker maken om op contact te leggen met een vakman, niet alleen door het (exclusief) plaatsen van een klus, maar ook door continue de vakmannengids te verbeteren

 

Meest recent:

Hamam in je huis

Offerte ontvangen? Hier moet je op letten

Meer ruimte en waarde met een aanbouw

Badkamervloer kiezen

Bad versus inloopdouche

In 7 stappen een nieuwe look voor je keuken

Liever een vakman?

Inspiratie gekregen? Dan kunnen we samen je woondromen realiseren.

Zoek een vakman

Terug naar blog