Kamergeheim: Keuken

Lekker kletsen onder genot van een koffie of wijntje, dineren met het gezin en vrienden, huiswerk maken … Tegenwoordig is de keuken al lang niet meer alleen maar een plek om te koken. Maar de verandering van kookplek naar leefruimte vraagt wel om een andere benadering in het creëren van je ‘droomkeuken’.

Of je nu je bestaande keuken wilt optimaliseren/renoveren of dat je een nieuwe wilt gaan aanschaffen, je begint altijd met de vraag: wat wil ik doen in de keuken?

Heb je Heel Holland Bakt aspiraties? Dan is het van belang om een goed werkblad en één of meerdere goede ovens te hebben. 

Drink je het liefst de hele dag door thee? Een kokend waterkraan is dan je beste vriend. Op ieder moment  van de dag snel heet water en nooit meer te veel koken.

Is je keuken de spil van je huis waar de hele familie zich verzamelt? Zorg dan voor een grote tafel of een bar waar iedereen bij aan kan schuiven. 

Sta je ter ontspanning het liefst de hele dag te koken? Investeer dan niet alleen goede keukenapparatuur maar ook in ruimte. Niets is irritanter dan niet weten waar je je kom met beslag neer moet zetten terwijl je je groenten moet snijden. 

Weet je al helemaal wat je wilt? De vakmannen van Kluswebsite.nl kunnen je helpen deze wensen te realiseren. Van het installeren van een kokend water kraan tot het aanleggen van een extra groep voor je inductie-kookplaat. 

Om het af te maken nog wat inspiratie :-)

 

Meest recent:

Hamam in je huis

Offerte ontvangen? Hier moet je op letten

Meer ruimte en waarde met een aanbouw

Badkamervloer kiezen

Bad versus inloopdouche

In 7 stappen een nieuwe look voor je keuken

Liever een vakman?

Inspiratie gekregen? Dan kunnen we samen je woondromen realiseren.

Zoek een vakman

Terug naar blog