Klachtenregeling

Bij Kluswebsite.nl kies je voor kwaliteit. Het kan onverhoopt gebeuren dat partijen verschillen van mening over kwaliteit, manier van zaken doen of betalen. Uiteraard moet hier voor een oplossing komen.  

Een klacht kan vanuit de opdrachtgever of vakman komen. Allereerst adviseren wij beide partijen te proberen er zelf uit te komen. Wanneer beiden water bij de wijn doen, lijkt een klacht eerder opgelost dan gedacht. Heb je dit al gedaan en is het ‘water’ op? Dan kun je  gebruik maken van de service van Keurhuis Nederland. Beide partijen betalen vooraf een vergoeding. De partij die na het bindende advies in het ongelijk wordt gesteld, vergoedt de tegenpartij. Meer weten over de geschillencommissie? Klik hier voor de geschillenregeling van Keurhuis Nederland.

Beoordeling

Vakmannen die al lang een account bij Kluswebsite.nl hebben, kunnen onafhankelijke beoordelingen hebben staan bij hun profiel.  Door de wijzigingen in de opzet van Kluswebsite.nl kunnen er geen beoordelingen meer gegeven worden voor klussen na 1 februari 2019. Bestaande beoordelingen blijven openbaar.

 

 

Vind snel en makkelijk een vakman

Vakman


In de vakmannengids kun je eenvoudig een vakman bij jou in de buurt zoeken. Uitgebreide filters op categorie werk, minimale beoordeling en aantal beoordelingen maken dat je in een paar stappen de meest geschikte vakman voor jouw klus vindt. 
 

Zoek een vakman