Drie muren plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman die die van een grote kamer twee kamers kan maken plus een verlenging van de gang. Ook willen wij aan het begin van de gang, het gedeelte waar je met de trap van beneden naar boven loopt een muur zodat we een betere afscheiding hebben van boven en beneden.

Klus:

Twee muren van 3,5 bij ongeveer 2,5 tot 3 hoogte. Allebei een ingang naar de verschillende kamers.

Een muur van 1,5 bij 3 meter hoog ongeveer met een punt nok. Ook hier zal een deur in moeten komen.

Graag willen wij dat er gebruik gemaakt wordt van goed isolerende en kwaliteits producten. Het resultaat moet voor lange tijd naar wens zijn.

We zien de reactie tegemoet.

Groet,

Sebastiaan

Projectbeoordeling

Wij hebben vaker via deze site een klusser laten komen en er was meestal wel wat aan de hand en we waren nooit honderd procent tevreden. Kos Bouweservice is een ander verhaal! Echt een top klusser. De service die deze jongen geeft beoordeel ik niet alleen een 10 het is ook echt een 10. De werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden waren in onze slaapkamer ( wand plaatsen om deze in twee slaapkamers om te bouwen) over meerdere dagen en wij konden zonder problemen elke dag slapen. Alles keurig netjes opgeruimd. Hij werkt super clean, nog nooit eerder meegemaakt. Daarnaast is het uiteindelijk resultaat top en zijn ontzettend tevreden. Bij andere klussers heb ik mij dikwijls afgevraagd of ze begrijpen hoe je een business opbouwt. Totaal geen services en minimale inzet. Dit is een intelligente jonge die duidelijk wel heeft begrepen en dan is het een win-win situatie.

Over een paar maanden gaan we onze badkamer laten doen en jullie mogen raden wie dit mag gaan uitvoeren.

Voor een bedrag van: € 3.100,00

Projectbeoordeling
9.5
Kwaliteit
8.5
Betrouwbaarheid
10.0
Service
10.0