Renovliesbehang aanbrengen en sausen

Ongeveer 100m2 renovliesbehang aanbrengen +wit sausen. Oude behang is er al af. Muren moeten nog nagekeken of het glad genoeg is. Laminaat moet beschermd tegen verfspatten.

6 juli 2018

Materiaal te verzorgen door vakman. Start werkzaamheden zsm. (kan direkt gestart worden)

6 juli 2018

Gaat om de 3 slaapkamers, halletje bij de voordeur en vanaf 1e etage trappenhuis (2 schuine muren op zolder)

Projectbeoordeling

Afplakken van onze nieuwe laminaatvloer voordat de werkzaamheden begonnen (was deel van de klus) kon beter. Ik moet nu verfspatten en lijmresten verwijderen. Muren zijn van te voren niet geschuurd maar dat kan binnen het geoffreerde bedrag ook niet en had ik rekening mee gehouden. Hierdoor zijn op een aantal plaatsen kleine bobbeltjes te zijn. Op diverse plaatsen zijn naden tussen Renovlies stroken te zien die niet voor het laatste keer sausen zijn dicht gekit. Daardoor is het minder strak dan verwacht. Afval werd achtergelaten en niet meegenomen, Ook niet even aangeveegd. Stopcontact afdekplaten heb ik zelf teruggeplaatst. Ik mocht wel het resterende deel van het Renovlies behang houden waarmee ik zelf kleine stukjes op zolder kan afwerken.
Ging om halletje, deel trappenhuis en 3 slaapkamers, totaal zo'n 100m2.
Kwaliteit heb ik op 7 beoordeeld. Prijs-kwaliteit zou ik een 8 geven door de gunstige prijs. Belangrijk voordeel was de snelheid. Vrijdag klus geplaatst en offerte gehad en maandag erop al meteen gestart. Klus duurde 4 halve dagen. Al met al wel tevreden maar geen wauw gevoel.

Voor een bedrag van: € 1.150,10

Projectbeoordeling
8.0
Kwaliteit
7.0
Betrouwbaarheid
9.0
Service
8.0

Foto's en bestanden