Buitenschilderwerk vrijstaande nieuwbouwwoning

Onze woning is in december 2017 opgeleverd en al het houtwerk zit op dit moment nog in de grondverf. Voor de komende winter dient de gehele woning te worden geschilderd. Bij interesse sturen we graag foto's of plattegronden toe of kom gerust langs om te kijken.

Projectbeoordeling

We zijn erg blij met onze keuze voor Robert Elsink! In eerste instantie heeft hij in de zomer (samen met enkele collega's) het buitenschilderwerk voor onze nieuwbouwwoning verricht. De kwaliteit van het schilderwerk was uitstekend en voor een nette prijs. Wat we erg fijn vonden was dat Robert en de collega's die hem bijstonden erg vriendelijk, netjes en rustig waren; alles vond in overleg plaats, we hadden er weinig omkijken naar en er was altijd ruimte voor overleg. We hebben in het afgelopen jaar behoorlijk veel vakmannen over de vloer gehad en in vergelijking met de meeste vakmannen was de rust van Robert echt een verademing :)

Omdat we zo tevreden waren hebben we Robert ook alle binnenkozijnen en deuren laten schilderen en wederom een hele goede ervaring met een supermooi eindresultaat. We kunnen Robert ontzettend aanraden en zullen hem in de toekomst zeker nogmaals vragen!

Projectbeoordeling
10.0
Kwaliteit
10.0
Betrouwbaarheid
10.0
Service
10.0