Vloeren leggen +plinten

Voor onze nieuwbouwwoning in Utrecht wordt begin november 2018 opgeleverd. Wij zijn op zoek naar een vakbekwame en meedenkende klusjesman voor een aantal klusjes in het huis in de week van 5 November 2018.

1. De vloer in de keuken (11.6m2) moet gelegd worden met zeshoekige tegels. De zeshoekige tegels worden door ons ingekocht. Sinds het gaat om een nieuwbouw woning, is de ondergrond vlak genoeg om direct de tegels te leggen.
Ruimte: Keuken.
Oppervlakte: 11.6m2
Soort: Zeshoekige tegels.
Extra werkzaamheden: Geen.
Ingebrachte materialen: Grijze zeshoekige tegels.

2. De vloer in de rest van het huis (totaal ongeveer 130m2) moet gelegd worden met klik-PVC. De klik-PVC worden door ons ingekocht. Sinds het gaat om een nieuwbouwwoning, is de ondergrond vlak genoeg om het klik-PVC direct te leggen. Er is geen ondervloer nodig onder de klik-PVC vanwege een kurklaag onder het PVC.
Ruimte: Begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping.
Oppervlakte: 130m2
Soort: klik-PVC
Extra werkzaamheden: We willen een subtiele overloop tussen het klik-PVC en de tegels in de keuken.
Ingebrachte materialen: klik-PVC.

3. De plinten moeten worden geplaatst in het huis na het plaatsen van de klik-PVC vloer. Dit gaat om bevestigen van ongeveer 105 meter MDF plinten door de gehele woning. Sinds het gaat om een nieuwbouwwoning, is de muur vlak genoeg om de plinten erop te verlijmen.
Ruimte: Begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping.
Lengte: 105 meter
Soort: MDF-plint
Extra werkzaamheden: Geen.
Ingebrachte materialen: MDF-plint.

Uiteraard houden wij in ons achterhoofd met het snijverlies bij de tegels, de klik-PVC en de MDF plinten. Hopende hierbij genoeg informatie te hebben gegeven. Wij kijken uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groeten,

Uitgevoerd meerwerk.

De vloeren zijn ook afgewerkt bij de trappen (trapneuzen), de overloop langs de trap, de overloop tussen de de tegels en de PVC in de keuken en de uiteindes bij de raam en de deurmat.

Projectbeoordeling

Mirza en zijn collega's zijn heel zorgvuldig in het leggen van zowel de tegels in de keuken als de klik-PVC in de rest van het huis. De plinten zijn ook met zorg gekit tegen de muren aan.

De realisatieprijs is exclusief de tegels, klik-PVC en muurplinten.

Voor een bedrag van: € 342.067,00

Projectbeoordeling
9.0
Kwaliteit
9.0
Betrouwbaarheid
9.0
Service
9.0