Over ons

Kluswebsite.nl is een inspiratie- en bemiddelingsplatform voor consumenten en vakmensen dat  vraag en aanbod van klussend Nederland samen brengt. Opgericht in 2005 hebben we nu het grootste aanbod kwaliteitsvakmensen en gemiddeld 4.000 geplaatste klussen per maand.

Woondromen realiseren

Om jouw woondromen te realiseren zorgt Kluswebsite.nl dat jouw klus bij een echte vakman terechtkomt. Hierbij wordt de kwaliteit en betrouwbaarheid zo objectief mogelijk inzichtelijk gemaakt. Je plaatst jouw klus en de vakmannen die zich hebben ingeschreven bij Kluswebsite.nl kunnen op deze klus reageren.

Tevens is Kluswebsite.nl een inspiratieplatform met verschillende artikelen, projecten en andere inspirerende inhoud om je te helpen bij het realiseren van jouw  klus.

Vakmensen

Kwaliteit is belangrijk voor Kluswebsite.nl. We controleren KvK-nummers, nemen indien nodig contact op met de Bouwmaat-vestiging waar de vakman zijn inkopen doet en controleren beoordelingen.

Lees voor meer informatie ook de Algemene Voorwaarden.

 

Onze klantenservice helpt je graag persoonlijk!

Naast het screenen van vakmensen en klantbeoordelingen helpt onze klantenservice dagelijks vele opdrachtgevers bij het tot stand komen van de allerbeste match!

Maandag - vrijdag
Telefonisch: 09.00 - 17.00 uur 
Via de chat: 09.00 - 21.00 uur