Nu een vakman nodig? Maak direct een afspraak! Nu een vakman nodig? Maak direct een afspraak!

Over Schuurvloeren.nl

Zeewolde
17 klussen
17 beoordelingen
Schuurvloeren.nl

Ons team van specialisten staan dagelijks voor u klaar. Ook op korte termijn beschikbaar.

Wij hebben de modernste apparatuur in huis om uw vloer te behandelen. Door middel van LED hardwax olie kunt u meteen over uw vloer belopen. In 20 kleuren leverbaar. Dus geen 24 uur wachten meer of langer.

Wij zijn een jong, professioneel en flexibel bedrijf, met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van parketvloeren. Wij schuren en onderhouden parket. Het schuren van uw parketvloer is specialistenwerk.
Als het nu gaat om een oude parketvloer of een nieuwe vloer, elke parketvloer heeft een ander onderhoud nodig. Het schuren van elke parketvloer is anders en heeft zo zijn eigen aanpak.
En elke vloer kan niet het zelfde worden behandeld. Daarom komen wij liever zelf eerst kijken.
Het schuren van een parketvloer is een vak apart! Als het nu gaat om een oude vloer of een nieuwe vloer. Onderhoud aan een parketvloer is noodzakelijk!. Van bestaande parketvloeren zoals patroonvloeren tapis vloeren, lamelvloeren plankenvloeren of samengesteld.
Welke houtsoort het ook betreft: Eiken, Afzelia, Merbau, Beuken Kersen Grenen Jatoba enz.
Ons specialisme is het renoveren, schuren en het onderhouden van parketvloeren.
Maar ook voor het repareren, slijtageplekken of aanheling van uw parketvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Water en of brandschade s zijn voor ons ook geen probleem. Tevens doen wij ook klein en groot onderhoud aan uw parketvloer. Ook bestaat er de mogelijkheid om uw parketvloer te kleuren indien u er een andere look aan wilt geven. Maar ook hier voor geld dat niet elk houtsoort geschikt is om te kleuren.Wij bieden onze diensten aan particulieren, hotels, restaurants, winkels, scholen en bedrijven.
En verlenen onze service door geheel Nederland. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en materialen, zo dat u nooit voor andere verrassingen komt te staan. Wij kunnen de prijzen laag houden, omdat wij geen dure kantoren of panden hebben. Ook werken wij met lokale productspecialisten door geheel Nederland.
Hierdoor kunnen wij altijd snel en adequaat reageren. Maar ook voor het leggen van parket is voor ons geen enkel probleem. Tevens werken wij alleen met bekende merken voor het onderhoud van uw parketvloer. Zodat wij ook achter het product staan en wij kwaliteit naar u kunnen leveren.

Wij werken uitsluitend met milieu vriendelijke en kwaliteits producten, waarvan wij weten dat dit goed is.

Kijk ook eens op onze website voor de prijzen. www.schuurvloeren.nl of stuur een mailtje naar info@schuurvloeren.nl of bel 06-22782419

Ook zijn wij bij het CBW aangesloten, dus u heeft altijd zekerheid en garantie.

Specialisatie van Schuurvloeren.nl

  • Interieur & Styling
  • Stofferen
  • Veranda, Overkapping & Serre
  • Vloeren
  • Trappen

Meest recente beoordelingen

9.7

Vloer opschuren en lakken

De vloer is erg mooi geworden!

Lees meer
9.3

schuren en oliën van een parke...

De werkzaamheden zijn zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. De man die dit uitvoert neemt rustig de tijd zodat het result...

Lees meer
10.0

Aanleggen parketvloer

Komen hun afspraken na, goede nette prijs. Kan ze aanbevelen.

Lees meer