Kluswebsite in 3 stappen

Wil je ook je klus plaatsen, maar wil je eerst weten wat er dan eigenlijk gebeurt? Hieronder wordt in 3 stappen uitgelegd hoe Kluswebsite werkt.

1. Vertel ons wat er moet gebeuren

Hoe meer we weten over de klus, hoe preciezer de vakman een reactie kan geven. Probeer zoveel mogelijk informatie te geven over de klus, de lokatie, afmetingen en het te gebruiken materiaal. Upload foto's en tekeningen als je die hebt.

2. Wij koppelen je aan de juiste vakmannen

Wij brengen de klus onder de aandacht van vakmannen, waarvan we weten dat ze goed bij de opdracht passen. De reacties van de vakmannen komen direct in jouw mailbox terecht. 

3. Sluit een deal met de allerbeste vakman

Bekijk de door ons gecontroleerde beoordelingen, stel vragen, vergelijk de bedrijfsprofielen en maak een keuze voor de allerbeste vakman voor de klus!
Klik hier voor meer info over het selecteren van de beste vakman!

Tot slot: beoordeel de vakman

De vakman komt langs en klaart de klus. Zodra de klus geklaard is kan je de vakman beoordelen. Zo help je anderen weer bij het maken van een keuze voor de allerbeste vakman!

Plaats jouw klus Zoek een vakman

Onze klantenservice helpt je graag persoonlijk!

Naast het screenen van vakmensen en klantbeoordelingen helpt onze klantenservice dagelijks vele opdrachtgevers bij het tot stand komen van de allerbeste match!

Maandag - vrijdag
Telefonisch: 09.00 - 17.00 uur 
Via de chat: 09.00 - 21.00 uur