Timmerman

Wil jij een nieuwe kast op maat, je dakkapel renoveren of heb je ander maatwerk in huis? Dat komt goed uit, want Kluswebsite.nl biedt een groot scala aan vakbekwame timmerlieden. Hier vind je de timmerman die je zoekt.

 • Ze timmeren, repareren en monteren
 • Ze verbouwen en onderhouden
 • Ze verzorgen nieuwbouw
 • Ze renoveren

Vertel de timmerman jouw plannen en hij komt met een advies op maat. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van je nieuwe dakkapel of dakraam, het timmeren van een nieuwe dakconstructie, een uit- of aanbouw maken of een binnenwand plaatsen in een grote ruimte. Verder monteert de timmerman jouw ramen, kozijnen, deuren, wanden en vloeren.

De allround timmerman

Een allround timmerman pakt elke klus aan. Heb je een specifieke klus in gedachten, dan kun je ook terecht bij specialisten als metselaars, glaszetters, betontimmerlieden, stukadoors, schilders, meubelmakers of machinaal houtbewerkers. Via de zoekfunctie van Kluswebsite.nl vind je snel de vakman die het beste bij jouw klus past.

Wat kan jouw timmerman voor je betekenen? De timmerman:

 • Denkt met je mee! Met een timmerman van Kluswebsite.nl sta je er niet alleen voor.
 • Repareert en monteert deuren, vloeren, kozijnen, daken, trappen, plafonds, wanden, vensterbanken en andere (houten) constructies.
 • Controleert of je bestaande constructie nog voldoet aan de huidige normen.
 • Meet en bepaalt concreet en correct de afmetingen van het te bouwen object.
 • Werkt het klusidee uit aan de hand van bouwtekeningen.
 • Bouwt het betreffende bouwwerk voor je.
 • Bewerkt het materiaal voor de verbouwing al dan niet met elektrisch gereedschap.
 • Werkt aansluitingen en naden netjes af met onder meer plinten en kit.
 • Verricht onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan je huis.

Nieuwbouwklussen voor de timmerman binnen

Dakraam of dakkapel

Te weinig daglicht op de zolder? Wil je jouw zolder gebruiken als slaapkamer of kantoor? Dan is een dakkapel of dakraam een optie. Omdat je een wijziging aanbrengt aan de dakconstructie, is het handig een specialistische vakman te raadplegen. Bepaal samen met de timmerman de juiste plaats. Vind hem vandaag nog op Kluswebsite.nl.

Deur

Een nieuw geplaatste deur betekent een nieuwe doorgang in je huis. Je verandert er direct de indeling en toegankelijkheid van je woning mee. Het plaatsen van een nieuwe deur betekent ook dat je de constructie van je muur aanpast. Denk ook aan de politiekeurmerken voor het nieuw te plaatsen hang- en sluitwerk. Roep gerust de hulp in van een timmerman. Je vindt hem via Kluswebsite.nl.

Meubels op maat

Je bladert door woonmagazines. Je kijkt online naar prachtige sfeerbeelden. Jij hebt iets moois gezien zoals:

 • De strakke betimmering van een radiator (radiatorombouw)
 • Een koof voor een specifiek keukenapparaat
 • Een op maat gemaakte inloopkast
 • Meubels op maat
 • Eigentijds steigerhout tegen de muur
 • Een strak afgetimmerde wand rondom een trapleuning

Weet je niet zo goed hoe je de klus uitvoert? De vakkundige timmerman maakt het voor je. Met zijn gouden handen realiseert hij jouw woondroom.

Nieuw raam

Een nieuw geplaatst raam geeft licht en creëert een ruimtelijk effect. Je verandert er direct de look en sfeer van de ruimte mee. Het plaatsen van een nieuw raam betekent ook dat je de constructie van je muur aanpast. Zorg daarnaast ook direct voor hang- en sluitwerk dat is voorzien van een politiekeurmerk. Twee aspecten die om een deskundige aanpak vragen. Roep de hulp in van een timmerman van Kluswebsite.nl.

Binnenwand

Een grote ruimte deel je met een binnenwand gemakkelijk in tweeën. Zo creëer je bijvoorbeeld twee slaapkamers of maak je een nieuwe indeling op je zolder. Binnenwanden bouw je van houtskelet en timmer je af met gips. Daarna strijk je de naden en schroefgaten af met pleisterwerk. Voor de afwerking neem je de muurverfroller ter hand. Natuurlijk kan de allround timmerman dit ook voor je doen. Jouw timmerman vind je op Kluswebsite.nl

Schuifpui of openslaande deuren

Met een schuifpui of openslaande deuren verbind je je woonkamer aan je tuin. Het biedt ruimte en comfort in de zomer. Bij slecht weer of kou sluit je alles af in een handomdraai. Wanneer je een schuifpui of openslaande deuren plaatst, doorbreek je de bestaande constructie van je gevel. Een vakkundige aanpak is vereist, zeker wanneer het een draagmuur betreft. Denk ook aan goedgekeurd hang- en sluitwerk om inbrekers buiten de deur te houden. Lastig? Niet als je de hulp inschakelt van een timmerman van Kluswebsite.nl.

Serre

Met een vers kopje koffie genieten in je pas gebouwde serre. De plek waar je zit met vrienden terwijl de kinderen in de aanliggende woonkamer gamen en televisiekijken. Dat is een serre. Het verruimt niet alleen je woonkamer. Je creëert een knusse, op zichzelf staande plek, geschikt voor diverse gezellige momenten. De timmerman plaatst hem voor je.

Renovatie- en verbouwklussen voor de timmerman binnen

Doorbreken wanden en muren

Maak van twee ruimtes een. Met de doorbraak van muren creëer je ruimte en een totaal andere sfeer. Maar wees je ervan bewust dat bepaalde muren dragende constructies zijn. Ze maken deel uit van de constructie van het gebouw. Zomaar weghalen kan niet altijd. Overleg met een deskundige timmerman. Hij kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn. Vind hem vandaag nog op Kluswebsite.nl

Plafonds verlagen

De hoogte van je plafonds bepalen voor een deel de sfeer van je woning. Verlaagde plafonds met daarin bijvoorbeeld spots zorgen voor een knus beeld. Indien mogelijk bevestig je het rachelwerk in een raster tegen het bestaande plafond. Eventueel verwijder je eerst het bestaande plafond. Overweeg ook meteen om je isolatie te verbeteren. Werk je plafond met gipsplaten af en zorg voor elektrische bedrading en uitsparingen voor de te plaatsen spots. Vind je dit te moeilijk? Benader een timmerman op Kluswebsite.nl. Hij zorgt voor een passende offerte.

Plafonds verwijderen

Vooral in oude woningen zijn mooie plafonds soms weggewerkt achter spaanplaat of zachtboard. Durf je het aan om deze plafonds te verwijderen? Misschien komen er dragende balken tevoorschijn die je strak gelakt afwerkt of juist terugbrengt in de oorspronkelijke houtkleur. Natuurlijk kan de timmerman het ook voor je doen. Op Kluswebsite.nl vind je hem vast en zeker.

Trap

Wil je je trap een eigentijdse uitstraling geven? Denk bijvoorbeeld aan het aftimmeren van de traphekken. Met timmerwerk werk je de spijlen weg. Een timmerman van Kluswebsite.nl zorgt voor een nieuwe en moderne look.

Isolatie dak

Is jouw woning energiezuinig? Heeft het de juiste isolatiewaarde? Warmte stijgt op. Dakisolatie zorgt dat je meer warmte in huis houdt, zodat je minder energie verbruikt. Kijk of je bestaande afwerking nog up-to-date is. Overweeg dakisolatie. De timmerman adviseert je graag. Je vindt hem op Kluswebsite.nl. Hier stel je je vraag rechtstreeks aan de timmerman. Voor je het weet heb je je offerte van je timmerman in huis.

Nieuwbouwklussen voor de timmerman buiten

Aanbouw/ bijkeuken

Rondslingerende schoenen in je hal? Geen plek voor je boodschappen? Waar laat je het oud papier? En de wasmachine staat nu in de badkamer. Dat is ook niet ideaal. Kortgezegd: je wilt meer ruimte. Een aanbouw aan je woning biedt uitkomst. Samen met de timmerman bepaal je de plaats. Hij adviseert je over de constructie, het materiaalgebruik en de indeling.

Carport

Heb je geen garage maar wil je je auto toch droog parkeren? Dan biedt een carport uitkomst. Een timmerman kent de kneepjes van het vak. In hout, staal of kunststof, geheel open of deels dicht, aan de woning verbonden of vrijstaand, met of zonder glas; je timmerman maakt het graag voor je. Helemaal in jouw stijl en smaak.

Overkapping /overdekt terras /veranda

Je hebt een heerlijk terras. Helaas laat het weer in Nederland vaak te wensen over. Met een overkapping verleng je het seizoen en zit je droog. Jij blijft lekker buiten zitten, ook tijdens een zomerse bui. Afsluitbaar met een (schuifbare) glazen wandconstructie zit je er het hele jaar warmpjes bij. De timmerman monteert hem voor jou op de juiste plaats.

Pergola

Met een pergola bouw je een fijne ruimte in je tuin. Het beschermt je tegen zonlicht. Het is een gezellige plek waar je vele zomeravonden kunt doorbrengen. Knus ingericht wordt het je favoriete plek in de tuin. Vind je het lastig om hem zelf te bouwen? Met de hulp van een timmerman lukt het zeker. Je vindt hem via Kluswebsite.nl.

Schuur

Voor het opbergen van je fietsen, je grasmaaier en je tuingereedschap. Op een goed gekozen plaats in je tuin geniet jij in binnenkort van de extra ruimte die een schuur biedt. De timmerman van Kluswebsite.nl denkt met je mee en bouwt hem met plezier.

Tuinhuis

Meer en meer in het straatbeeld van de Nederlanders te vinden; het tuinhuisje. Niet in de laatste plaats vanwege het regenachtige weer. Met een tuinhuis zit je zelfs tijdens zomerse regenbuien buiten. Of je bouwt hierin je kantoor aan huis. Met een tuinhuis dat bestaat uit een overkapping en schuurtje heb je gelijk je berging voor het tuinmeubilair of de kussens op orde. De timmerman helpt je graag bij het bouwen.

Renovatie- en verbouwklussen voor de timmerman buiten

Vervangen of renoveren kozijnen

Met het verstrijken van de jaren zijn je kozijnen aan een opknapbeurt toe. Je hebt misschien te maken met houtrot . Vervang je je kozijnen dan in zijn geheel? Of volstaat reparatie? Een timmerman kijkt met zijn timmermansoog en geeft je betrouwbaar advies. Vind vandaag nog de timmerman die bij jou past op Kluswebsite.nl

Onderhoudsarm maken kozijnen

Houten kozijnen hebben een speciale, authentieke uitstraling. Maar ze hebben ook regelmatig onderhoud nodig. Wil je tijd besparen, kies dan voor onderhoudsarme kozijnen. Je hebt ze in kunststof of aluminium . Ze zijn op maat en in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook een houtlook is mogelijk. De timmerman helpt je bij het plaatsen ervan.

Renovatie gevel

De gevel is het visitekaartje van je huis. Een verouderde gevel geef je een nieuw leven met een passende afwerking. Denk bijvoorbeeld aan een houten lambrisering of onderhoudsarme kunststof schroten. Het geeft direct een ander, eigentijds uiterlijk. De timmerman van Kluswebsite.nl denkt met je mee voor een mooie oplossing.

Timmerwerk is vakwerk!

Hierboven hebben we een greep uit de vele werkzaamheden van de timmerman getoond. Natuurlijk zijn er nog veel meer nieuwbouw of renovatieklussen te bedenken. Voor zowel binnen als buiten. Staat jouw klus er niet bij? Op Kluswebsite.nl vind je zeker de vakman die past bij jouw klus. Ga naar de zoekfunctie en vraag vandaag nog een offerte. Voor je het weet heb jij de deskundige timmerman over de vloer.

 

Zoek een vakman

TripleM Montage

 • Oosterhout ( 63,3 km )
 • 45 Klussen

Ik ben Merijn Vroegindeweij eigenaar van TripleM Montage. Ik ben VOL VCA gecertificeerd, vakman en opzichter. Ik ben sinds 2003 actief op het gebied...

A.R.A.Bouw

 • Zwijndrecht ( 55,6 km )
 • 183 Klussen

ik ben een all-round timmerman en heb 9jaar ervaring in het interieurbouw.ik leg vloeren met 10jaar leggarantie.

HOC

 • Hedel ( 42,5 km )
 • 62 Klussen

WELKOM BIJ HANDS-ON COMPANY Hands-on Company (HOC) is een kleinschalig, betrouwbaar, all-round klussenbedrijf met vakmensen voor verschillende soorten...

Meer vakmannen

Onze klantenservice helpt je graag persoonlijk

Naast het screenen van vakmannen en klantbeoordelingen helpt onze klantenservice dagelijks vele opdrachtgevers bij het tot stand komen van de allerbeste match!

Zoek een vakman