Niets lekkerder dan relaxen in je eigen badkamer. Genieten onder je moderne inloopdouche of ondergedompeld in je nieuwe bad een tijdschrift lezen. En wat dacht je van een nieuw toilet in je badkamer? Bij ons vind je de vakman die het allemaal voor je regelt. Een nieuwe badkamer heb je zo! Schakel de vakkundige klusjesman in voor het plaatsen van:
Iedereen heeft zo zijn eigen wasrituelen. Kies daarom een douche die bij je past. Maar ook eentje die past binnen jouw budget en in de ruimte van je badkamer. De vakman geeft je graag advies over de verschillen. Denk bijvoorbeeld aan:
Denk ook aan je praktische wensen. Met een douchebak blijft de vloer van je badkamer droog. Een inloopdouche is juist praktisch wanneer je badkamer gelijkvloers moet zijn. Wil je een aparte douche of gebruik je je bad ook als douche? Verder is het ook belangrijk om na te denken over het materiaal van de douchebak. Een douchebak van kunststof voelt warmer aan dan een metalen. Kunststof maakt minder lawaai in de toch al hol klinkende badkamer. En dan de afwerking rondom. Denk je aan glazen wanden? Die zijn trendy en mooi in een nieuwe badkamer. Betegelde wanden zijn budgettair gezien aantrekkelijk.
Vierkant, rechthoekig, rond, met opstaande rand, plat of met afgeronde hoeken; welke douchebak kies jij in je badkamer? Voordelen van een voorgevormde douchebak:
Losse douchebakken kun je in speciaal daarvoor gemetselde rand laten verzinken, die de vakman daarna afwerkt met bijvoorbeeld tegels. Tegenwoordig zijn er ook platte douchebakken die je rechtstreeks, zonder rand, op de vloer van je badkamer monteert. Afhankelijk van je smaak, budget en ruimte maak je de keuze die past in jouw badkamer.
Douchewanden zijn bijvoorbeeld van glas, te verkrijgen in standaardmaten, passend bij standaard douchebakken. Let op het volgende:
Welke kraan kies jij? Je kunt hem op de wand monteren. Of integreer deze met een minimalistische afwerking weg in de muur voor een strak en eigentijds effect. Dit betekent wel dat je de buizen en de watertoevoer achter de wand moet maken. De vakman weet precies hoe het moet. Ook op het gebied van douchekoppen heb je ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor:
Wil je een eenvoudige, afneembare douchekop aan een slang? Of kies je voor een regendouche? Beide kan natuurlijk ook! Bovendien heb je ook mogelijkheden om op diverse plaatsen water uit de muren te laten komen. Alsof je in je eigen welnessresort bent. Tip: denk aan je eigen doucheritueel wanneer je kiest voor jouw douchekop. Afneembaar is bijvoorbeeld gemakkelijk bij het uitspoelen van kinderhaar. Een regendouche in je badkamer is natuurlijk puur genieten.
Badderen, relaxen, een boek lezen. Veelal zit je puur ter ontspanning in bad. Kies daarom voor een badkamer met een uitstraling en een sfeer waar jij je goed bij voelt. Net als bij je douchebak monteer je hem in een gemetselde bak van gasbeton, waarna je kiest voor een afwerking van bijvoorbeeld tegels, beton-ciré of stuc. Ook heb je massieve baden die geen afwerking aan de buitenkant behoeven. Helemaal van deze tijd. Rond, vierkant, in een hoekopstelling of vrijstaand in de ruimte, het kan allemaal. De vakman vertelt je graag over de mogelijkheden en adviseert je met plezier over jouw nieuwe bad.
Welke kraan kies jij boven je bad? Gemonteerd op de muur of minimalistisch weggewerkt in de muur? Net als bij je douche zijn er diverse mogelijkheden. De vakman weet precies hoe het moet. Kies bijvoorbeeld voor:
Een van de eerste dingen die je ’s ochtends tegenkomt in je badkamer; je wastafel! Wil jij een nieuwe in je badkamer? Denk dan ook na over de volgende vragen:
Afhankelijk daarvan maak je je keuze. Twee wastafels naast elkaar zijn niet alleen praktisch, maar geven ook een luxueuze uitstraling. Een extra brede wastafel met twee kranen is gemakkelijk wanneer meerdere gezinsleden tegelijk in de badkamer aanwezig zijn.
Niets zo vanzelfsprekend als een toilet in huis. Apart geplaatst of comfortabel in de badkamer bestaat een compleet toilet uit een toiletpot, een toiletzitting, een waterreservoir, een bedieningspaneel en een afvoer.
Wil jij een nieuw toilet laten plaatsen in je badkamer? Of wil je misschien een extra toilet? De vakmensen van Kluswebsite.nl maken je graag wegwijs in de wereld van de staande en hangende toiletpotten. Een staande toiletpot:
Een hangend toilet:
Welke zitting vind jij mooi voor je toilet? Kies je voor strak, modern, design, met print of van hout? Handig voor elk type toilet is in ieder geval de soft-closing en slow-closing. Dit type toiletbril voorkomt dat je de zitting kunt laten vallen. Bij de soft-closing gaat de bril langzaam naar beneden. Bij de slow-closing valt de bril eerst een stukje. Daarna zakt hij langzaam terug totdat de bril op het toilet ligt.
In grote lijnen onderscheid je twee type toiletpotten:
Rond, ovaal, rechthoekig; het kan allemaal. Een toilet is meestal gemaakt van keramiek. Dit materiaal laat zich goed schoonmaken en onderhouden. Wanneer je je toilet plaatst in je badkamer, is het mooi om een en dezelfde stijl voor je meubelen te kiezen. Daarmee creëer je rust en eenheid.
Wil je een toilet met of zonder rand? De nieuwste generatie toiletten heeft geen rand. Zo’n zogenaamde ‘rimless’ toilet zorgt voor optimale hygiëne en eenvoudige reiniging. Vuil en kalk krijgen geen kans meer om zich onder de rand van je toilet vast te zetten. De toiletpot is zo makkelijker schoon te maken.
De techniek staat voor niets tegenwoordig. Dat technische snufjes ook het toilet en de badkamer hebben bereikt, is niet zo vreemd. Wil jij het nieuwste van het nieuwste? Kies dan voor een touchfree bediening van de toilet. Met slechts een handbeweging, zonder iets aan te raken, spoel je het toilet door. Naast dit neusje van de zalm voor in je badkamer en toilet is er een legio aan doorspoelmogelijkheden op de markt. Laat je gerust adviseren door een vakman in de regio! Vind hem op Kluswebsite.nl.
Gemiddeld zes keer per dag spoel je het toilet door. Dat betekent dat je bijna 30 procent van je dagelijkse water door het toilet spoelt. Kies daarom ook vanuit dit oogpunt voor een moderne wc in je badkamer of toilet. Een traditionele toilet verbruikt 21.000 liter water op jaarbasis. Bij moderne toiletten is dit teruggebracht tot 14.000 liter. Leveranciers van toiletten en badkamers zijn continu bezig met nieuwe technieken om water te besparen. Kleinere reservoirs en in te stellen spoelknoppen zijn twee daarvan.
Wat vind jij mooi in je badkamer? Van wat voor uitstraling houd jij? Met tegels, stuc of eigentijds beton-ciré als afwerking creëer jij de look die bij je past. Vloeren laat je betegelen of laat je voorzien van een eigentijdse gietvloer. De vakman kijkt graag bij jou thuis mee naar jouw specifieke situatie in jouw badkamer en toilet. Vraag vandaag nog een offerte aan zodat jij binnenkort geniet van je nieuwe badkamer en toilet.
Moeilijk om je badkamer of toilet te vervangen? Niet als je de vakmensen van Kluswebsite.nl inschakelt.
Zoek een vakman
Naast het screenen van vakmannen en klantbeoordelingen helpt onze klantenservice dagelijks vele opdrachtgevers bij het tot stand komen van de allerbeste match!