Veelgestelde vragen over Kluswebsite 

Hoe kies ik de beste vakman?

Kluswebsite biedt unieke informatie over de vakmannen die reageren op jouw opdracht. In de bedrijfsprofielen van de vakmensen vind je beoordelingen van andere opdrachtgevers. Neem de tijd om een goede vergelijking te maken. Zo kun je de beste vakman voor je klus kiezen op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid en niet op prijs alleen. Het gaat tenslotte ook om wat de vakman kan en niet alleen om wat hij kost.

Hoe komt mijn opdracht op Kluswebsite terecht?

Kluswebsite werkt samen met een aantal partnerwebsites waar bezoekers op zoek zijn naar de beste vakman voor hun klus. Het aanbieden van een klus via het netwerk van Kluswebsite wordt altijd vooraf duidelijk vermeld en bevestigd door Kluswebsite. Je bepaalt dus zelf of je gebruik wilt maken van Kluswebsite. Een klus wordt door onze partners uitsluitend aangeboden op Kluswebsite. Wil je je klus toch niet aanbieden op Kluswebsite, dan kun je deze verwijderen (zie vraag ‘Hoe kan ik mijn opdracht van Kluswebsite halen’).

Hoe kan ik mijn opdracht van Kluswebsite halen?

Log in, ga naar ‘Mijn klussen’ en klik op ‘Klus archiveren’. Je klus is nu gesloten en alleen nog door jezelf terug te vinden in je archief.

Hoe sluit ik een deal met een vakman?

Wanneer je een opdracht plaatst, dan ontvang je binnen 24 uur enkele reacties van vakmannen. Het is mogelijk om in gesprek te gaan met deze vakmannen om zo de juiste vakman te selecteren. Heb je een geschikte vakman gevonden? Bevestig dit dan door op de knop 'Deal, ik kies voor deze vakman' te klikken. Deze knop staat  in de conversatie met de vakman, onder het reactieveld. De overige vakmannen ontvangen nu een melding dat de klus is vergeven en er kunnen geen reacties meer geplaatst worden.

Hoe kan ik een vakman beoordelen?

Als je een vakman wilt beoordelen, dan moet er een deal zijn met de vakman. Zie hierboven hoe een deal met een vakman wordt gesloten. Als je naar de conversatie met de vakman gaat, staat in de rechterkolom een knop met 'Beoordeling'. Door hier op te klikken kun je je beoordeling van de vakman achterlaten. Hier kan tekstueel uitleg worden gegeven over de vakman en de uitvoering van de klus. De beoordeling wordt compleet gemaakt met het geven van drie cijfers. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de aspecten die beoordeeld moeten worden voor een complete beoordeling.

 

Zoek een vakman

Vind snel en makkelijk een vakman

Vakman


In de vakmannengids kun je eenvoudig een vakman bij jou in de buurt zoeken. Uitgebreide filters op categorie werk, minimale beoordeling en aantal beoordelingen maken dat je in een paar stappen de meest geschikte vakman voor jouw klus vindt. 
 

Zoek een vakman